Fotògrafs d’Eivissa: Alberto Di Fiore

Fotógrafos en Ibiza Alberto Di Fiore

Fotògrafs d’Eivissa: Alberto Di Fiore

Jo sóc d’Alberto Di Fiore, un italià amb seu a Espanya, enamorada d’Eivissa i la seva bellesa natural.

Com amant de la bellesa, va començar, fa anys, per reflectir tot el que estava emocionat, impressionat, em va fer riure… en fotos, fotos en color, en blanc i negre, experimentant les textures… i així va comprendre que és un instant pot fer etern si es tancat en una fotografia.

Fotògrafs d’Eivissa: paisatges

M’agraden els paisatges, urbans i naturals, la fotografia de carrer… però m’agrada especialment el retrat. Especialment aquí a Eivissa han tingut l’oportunitat de retratar a models i sempre m’han sorprès comprovar què és pot dir amb una mirada, un gest o el cos.

Retoc digital crec una manera molt interessant per estimular la mateixa imatge, però estic parlant de retoc fet amb coneixement i no milers pre-confeccionada aplicacions que existeixen avui en dia. Últimament estic experimentant la fusió dels paisatges urbans amb textures i colors, com amb un llenç en blanc.

Moltes persones veuen l’edició com una falsificació de la realitat però jo ho veig com un mitjà més expressió; el món digital avui ofereix infinites possibilitats per experimentar i crear i injust associar-ho només amb el món de la moda on Bull avall a una manera de perdre pes ràpidament models em sembla.

Fotògrafs d’Eivissa: fotografia artística

Personalment ho veig fotografia com una opció molt reeixida per a la decoració, per que jo també dedicat a la fotografia artística. Actualment col·laboren amb una empresa de Barcelona que es dedica exactament a aquest sector

He fet llibres de fotos als individus; tenint compta que Ibiza ens ofereix només escenaris, és un preciós record d’unes vacances especials en un lloc tan particular com la “nostra” illa.

He participat en exposicions col·lectives a Roma, Moguer i Huelva, i tinc un projecte d’una exposició personal a Eivissa.

Meus fotògrafs preferits són dos clàssics com Steve McCurry i Robert Capa, però també el fotoperiodista, Emilio Morenatti, Federica Erra és una autoritat en retrats i m’agrada molt la creativitat de Chema Madoz, entre d’altres. la meva inspiració del món i els seus habitants, així en general!

Vostè pot trobar més informació i fotos al nostre fotògraf a Eivissa Alberto Di Fiore tabulador

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.